دانلود مقالات دانلود مقالات .

دانلود مقالات

خريد فايل پايان نامه : رابطه‌ سرمايه‌ اجتماعي و ميزان گرايش به ارتكاب جرم

ريچارد كلوارد و اهيلين در اثر خود با نام «بزهكاري و فرصت» نظريات مرتون و كوهن را در هم اميخته و بسط مي‌دهند، كلوارد و اهلين معتقدند كه مرتون تنها يك روي سكه را ديده است زيرا وي انحراف را برحسب ساختار فرصت قانوني تبيين كرده اما ساختار فرصت غيرقانوني را مورد ملاحظه قرار نداده است از اين رو همان طور كه فرصت‌هاي موفقيت ازاين طريق متفاوتند فرصت موفقيت از راههاي غير قانوني هم با يكديگر فرق مي‌كند.(صفوي،1370،70)

به بيان كلوارد و اهلين بزهكاري را بايد در ميان افراد پايين جستجو كرد (كوثري ،۱۳۸۲:۱۲). آن‌ها مدعي‌اند كه فرض مرتون در مورد كمتر بودن فرصت‌هاي مشروعه طبقات محروم براي دستيابي به اهداف معقول اجتماعي درست است اما اين فرض كه اين افراد در مواجه با نبود فرصت‌هاي مشروع به طور خودكار و موفقيت آميزي كج روي مي‌كنند درست نيست چون اعضاء طبقات فرودست پس از مواجه با فرصت‌هاي مشروع اقترافي هم مواجه مي‌شوند. به بيان ديگر بسياري از اعضاء طبقات محروم حتي در طبقه خود، فرصت كمتري از بقيه دارن كه از طريق نابهنجار به موفقيت نائل شوند. بنابراين درست است كه برخي اعضاء طبقه پايين براي ارتكاب كج رفتاري تحت فشارند، اما لزوما نمي توانند كج رفتاري كنند، چون از فرصت‌ها با ابزارهاي نامشروعي كه براي كج رفتاري لازم است بي بهره‌اند. (سروستاني 46:1386).

اين دو، فرضيه خود را در اين دو جمله خلاصه مي‌كند « با هماهنگي بين آنچه به عنوان خواسته جامعه، جوانان را به سوي آن هدايت مي‌كند و آنچه عملا در دسترس انهاست منشا اصلي ناكامي است. به نظر اين دو فرصت‌هاي نامشروع از طريق عضويت در سه خرده فرهنگ 1. جنايي 2. تضاد 3. كناره گيري بدست مي‌ايند. عضويت در خرده فرهنگ جنايي، جوانان طبقات محروم را با انواع سرقت كه از طريق آن مي‌توان به هدف رسيد آشنا مي‌كند و بسياري از اين جوانان عضو اين خرده فرهنگ نيستند و از فرصت‌هاي نامشروع آن هم سهمي ندارند. عضويت در خرده فرهنگ تضادخاص جواناني است كه گردن كلفت و بزن بهادري داشته باشند. و بتوانند در گنگ بزهكاري جايگاهي براي خود دست وپا كنند و آنان كه چنين ويژگي هايي ندارند خود به خود واجد شرايط عضويت نيستند به نظر كلوارد و اهلين عضويت در خرده فرهنگ كناره گيران، خاص كساني است كه به مصرف مواد مخدر علاقمند‌اند و چون نتوانسته‌اند به عضويت در خرده فرهنگ ديگر – جنايي و تضاد در ايند و جايگاه و توفيقي همچون در دنياي بزهكارانه و چه در جهان همنوايان نيافته‌اند دچار شكست مضائف شده‌اند خلاصه انكه كلوارد و اهلين هم مثل كوهن اصل فرض مرتن در مورد شكاف اهداف و ابزار و ارتباط ان با كج رفتاري را پذير فته‌اند اما مدعي‌اند كه اين شكاف با دخالت متغيير « فرصت‌هاي نا مشروع افترافي » به كج رفتاري مي‌انجامد.

 


2-4-2-1-3- نظريه بي­سازماني اجتماعي

اين نظريه‌ها عمدتا بين رفتار انحراف و عواملي چون سن، تراكم جمعيت، مذهب، كار و فقر، رشد جمعيت و شهر نشيني همبستگي معنا داري قائلند و به دو شاخه اصلي تقسيم مي‌شوند.

الف – شاخه اروپايي، كه توسط جامعه شناسايي چون دور كيم خلق و توسط پار سو ئز و مرتن به آمريكا منتقل شد.

ب- شاخه آمريكايي كه توسط افرادي چون پارك، برجس، شاو و مكلي پايه گذاري شد، به شرح مهمترين نظريات مرتبط با ديدگاه فوق پرداخته مي‌شود.

 


2-4-2-1-4- دور كيم

دور كيم (1951) علل بروز جرائم را در محيط اجتماعي، مورد مطالعه قرار داده و معتقد است كه جرم يك پديده عادي اجتماعي است و نبايد يك پديده غير عادي اجتماعي تلقي گردد. او درباره رابطه ميان انسان و نيازها و آرزوهايش بحث مي‌كند و بر اين باور است كه در شرايط اجتماعي استوار و پايدار، آرزوها‌ي بي حد و حصر و يا آنومي2 بوجود مي‌آيد و از آنجا كه اين آرزوها نمي توانند ارضاء شوند، در نتيجه يك وضعيت نارضايتي اجتماعي دائمي پديد مي‌آيد و اين نارضايتي در اقدامات اجتماعي منفي مثل، خودكشي، تبهكاري ،طلاق و. .... به وجود مي‌آيد (ستوده، 128:1384). اما آنچه از نظر دور كيم مهم است اين است كه، در هر اجتماعي، بزه كاري وجود دارد و جامعه‌اي نيست كه در آن، بزه وجود نداشته باشد. بزه يك عامل سلامتي عمومي و جزء لاينفك هر اجتماع سالم است و علل استثنايي در نوع جرائم تأثيري ندارند. چون جرائم، ناشي از فرهنگ و تمدن هر اجتماع است، لذا بررسي انواع جرائم بدون توجه به خصوصيات فرهنگي و تمدن از ديدگاه جرم شناسي بي ثمر است، زيرا جرم مربوط به فرهنگ و تمدن بوده و تابع زمان و مكان نمي باشد.

از نظر دور كيم بي هنجاري به معناي عدم وجود معيارهاي روشن براي راهنمايي رفتار در حوزه معيني از زندگي اجتماعي است. در اين شرايط، فرد احساس از دست دادن جهت يابي مي‌كند و سبب مي‌شود كه به اعمالي از قبيل خود كشي اقدام نمايد. مرتون با استفاده از همين مفهوم، آن را فشاري اطلاق مي‌كند كه در هنگام تضاد ميان هنجارهاي پذيرفته شده با واقعيت، بر افراد وارد ميآيد. به عنوان نمونه در بيشتر جوامع « پول درآوردن » و « پيشرفت » از ارزشهاي پذيرفته شده است و براي رسيدن به آن تلاش و سخت كوشي مناسب لازم است. بنا براين اگر عدهاي در وضعيتي قرار گيرد كه فرصت براي پيشرفت و ترقي داشته باشند، براي موفق شدن فشار زيادي به آن‌ها وارد مي‌شود. به ناچار به هر وسيله‌اي چه مشروع و چه نا مشروع – متوسل مي‌كردند و واكنش‌هاي متعدد از خود نشان مي‌دهند (گيدنز، 1378، 140).

متن كامل :
پايان نامه بررسي رابطه‌ي سرمايه‌ي‌ اجتماعي و ميزان گرايش به ارتكاب جرم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۰۸:۱۰ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

دانلود پايان نامه : رفتار خريدار و آميخته بازاريابي-رشته مديريت بازرگاني : عوامل آميزه بازاريابي

رفتار خريدار و آميخته بازاريابي

براي تعيين ارتباط بين رفتار خريدار و آميخته بازاريابي، معيارهاي مشخص‌كننده گرايش خريدار و عناصر آميخته بازاريابي در انطباق با يكديگر در يك ماتريس تجزيه و تحليل مي‌شوند. ساختار اين ماتريس يك روش يكپارچه براي بازاريابي و ارتباط مستقيم بين گرايش خريدار (7p) و عناصر آميخته بازاريابي (4p) است. بازاريابي بيان مي‌دارد كه هر محصول را مي­توان با يك مجموعه مجزاي آميخته بازاريابي تشريح كرد. با تخصيص منابع سازماني به ارائه كالاها و خدمات، چنين استراتژي در نهايت منجر به رسيدن به اهداف شركت خواهد شد. مشتريان تلاش مي­كنند تا به يك شيوه منطقي كالاها و خدمات مد نظر خود را پيدا كنند. اين فرايند منبع‌يابي در نهايت باعث مي شود مشتري به يك منبع خاص براي تهيه محصولات مراجعه كند. در اين فرايند، p7 منبعي براي توانمندسازي خريدار در جهت انتخاب منطقي كالاها و خدمات عمل مي‌كند(بنت ،1997: 154). در زير به طبقه­بندي عوامل آميزه بازاريابي مي­پردازيم، و در ادامه به توضيح مفصل هر يك از عوامل آميزه بازاريابي كه شامل محصول، قيمت، مكان، ترفيع مي­باشد و همچنين به توضيح كامل هر يك از زير مجموعه­هاي هر يك از اين عوامل مي­پردازيم تا خوانندگان گرامي بتوانند براحتي تمام ابعاد آميزه بازاريابي را بدست آورند و سعي شده است مجموعه كاملي از تمامي عناصر آميزه بازاريابي كه با استفاده از كتاب­هاي مختلف و مقالات جمع­آوري شده توسط محقق و مطالب خوانده شده، گردآوري شود.

دانلود متن كامل  پايان نامه كارشناسي ارشد رشته مديريت بازرگاني : رتبه­ بندي مهمترين عوامل آميزه بازاريابي مؤثر در رفتار مصرف كنندگان رب گوجه ­فرنگي

                                          نمودار2 . 2 - طراحي آميزه بازاريابي

 

                                 مأخذ: فيليپ كاتلر، كاتلر در مديريت بازار، 1379، 179


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۰۴:۵۶ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

پيشبرد فروش[1] رشته مديريت بازرگاني : عوامل آميزه بازاريابي

پيشبرد فروش[1]  

بسياري از تبليغات بازرگاني با شتاب بر فروش اثر نمي‌گذارند. كارآيي تبليغ بيشتر بر انديشه و مغز انسان­هاست تا رفتار آنان. ولي هنگامي كه مشتري از جريان فروشي ويژه، پيشنهاد خريد دو واحد از كالا با قيمت يك واحد، جايزه بردن، يا دريافت هديه با خبر شوند، دست به اقدام مي‌زنند.

روند اجراي پيشبرد فروش لگام گسيخته رو به افزايش است. در گذشته شركت­ها تا 30 درصد بودجه ترويجي خود را در زمينه پيشبرد فروش هزينه مي‌كردند. اكنون سهم اين بخش از محورهاي ترويج به 70 درصد رسيده است. سهم مهمي از بودجه پيشبرد فروش را به صورت پيشبرد بازرگاني به فروشگاه­هاي بزرگ و ديگر خرده فروشان در قالب اعتبار، تخفيف ويژه و پاداش هزينه مي‌كنند. امروزه اين­گونه پاداش­هاي ويژه، بخش مهمي از سود خرده­فروشان را تشكيل مي‌دهد. در دوره‌هاي اجراي پيشبرد بازرگاني خرده فروشان حجم بيشتري از كالاهاي مورد نياز خود را خريداري مي­نمايند و خريدشان در ديگر دوره‌ها كاهش مي­يابد. اين امر روي برنامه توليد و نگهداري موجودي كارخانه‌ها هم اثر مي‌گذارد.

 پايان نامه: رتبه­ بندي مهمترين عوامل آميزه بازاريابي مؤثر در رفتار مصرف كنندگان رب گوجه ­فرنگي

برنامه پيشبرد فروش ويژه مصرف­كنندگان هم اجرا مي‌شود و كالاها در زمان­هاي خاصي با قيمت ويژه عرضه مي‌گردند. اين امر سبب مي‌شود تا مشتريان خريدهاي خود را بيشتر به آن دوره‌ها اختصاص دهند. بنابراين، همواره پيگيرند تا ببينند كه اين هفته كدام كالا با قيمت ويژه به فروش خواهد رفت. شركت­ها همواره بيم دارند كه با تفاوت در مقدار و چگونگي اجراي برنامه پيشبرد فروش از رقيبان وا بمانند. البته بهتر است كه افزون بر هزينه‌هاي پيشبرد فروش و تبليغات، در زمينه نوآوري هم به اندازه لازم بودجه مصرف شود و از اين راه به جلب بازار بپردازند(كاتلر، 1379: صص195-196).

با توجه به مباحث بيان شده، شركت­ها براي جذب مصرف­كنندگان مي­توانند از نمونه مجاني، كوپن، بازپرداخت مشروط بهاي كالا و جايزه استفاده كنند. همچنين براي خرده­فروشان وعمده­فروشان مي توانند از تخفيف حجمي(تخفيف متناسب با حجم خريد آن­ها)، پاداش، كالاي مجاني به­صورت جايزه، تابلوي مجاني، و يا تبليغات مشترك استفاده كنند، هر شركت لازم است كه واحد تحقيق و توسعه تأسيس نمايد تا دائماً روش­هاي نو، كالاي جديد و مشتريان جديد را شناسايي كند.

.

2 . 23 . 3 روابط عمومي[2]

روابط عمومي عبارت است از مجموع اقداماتي كه ما براي ايجاد روابط خوب با كليه كساني كه بنحوي با آن­ها ارتباط داريم.

امروزه از طريق اقدامات روابط عمومي مي­توان عادات مصرف مردم را تغيير داد، مثلاً در جامعه ما كه مصرف گوشت قرمز بيش از اندازه مي­باشد و اين مطلب علاوه بر آن كه ما را ناگزير به واردات گوشت قرمز مي­كند اثراتي نامطلوب بر سلامتي افراد دارد، ما مي­توانيم با بهره­گيري مطلوب از روابط عمومي مردم را به سمت مصرف بيشتر غذاهاي دريايي سوق دهيم تا ضمن بهره­گيري از منابع غذايي متنوع دريايي كه در اختيار داريم، به سلامتي افراد جامعه نيز كمك كنيم( محب علي و فرهنگي، 1385: 341).

روابط عمومي نيز مانند پيشبرد فروش از ابزار گوناگون برخوردار است. ولي در بسياري از سازمان­ها واحد روابط عمومي وقت اندكي را به بازاريابي اختصاص مي‌دهد، زيرا فعاليت­هاي گسترده در روابط عمومي مالي، نيروي انساني و دولتي را نيز بايد پيش ببرد.

هنگامي كه كار تبليغات و پيشبرد فروش در خصوص فرآورده‌اي كم اثر شود، بايد دست به دامان روابط عمومي بازاريابي(MPR) شد.

اين بخش از دسته‌اي ابزار بهره مي‌گيرد كه عبارتند از:

نشريه‌ها: مجله ويژه شركت، گزارش سالانه، بروشورهاي سودمندو ....
موقعيت­ها: رخدادهاي هنري، پشتيباني از تيم­ها و مسابقه‌هاي ورزشي، نمايشگاه­ها و ...
اخبار: بخش خبرهاي سودمند و خوب درباره شركت، كاركنان، فرآورده‌ها و ...
مشاركت در فعاليت­هاي اجتماعي: اختصاص وقت و بودجه به نيازمندي­هاي محلي و ...
شناساندن سازمان: پخش نوشت­افزار با نام شركت، كارت­هاي نام و نشان، پوشاك با نام و آرم شركت...
فعاليت­هاي پيشبرد قانون­گذاري: كوشش در راه تصويب قانون­هايي كه به سود شركت و جلوگيري ازگذشتن قانون­هايي كه به زيان شركت و صنعت مربوط بدان هستند.
بودجه و هزينه‌هاي روابط عمومي بيشتر صرف ايجاد ديد مثبت در جامعه و بازار هدف براي شركت مي‌شود. البته تأثير اين فعاليت­ها بيشتر جنبه غير مستقيم دارد. مي‌گويند كه براي تبليغ پول مي‌دهيد ولي با روابط عمومي براي پيروزي شركت دست به دعا برمي­داريد. درج يك مقاله به سود فرآورده‌اي نو در نشريه‌اي شناخته شده، تأثيري بيش از هزاران دلار تبليغ مستقيم دارد.

شايد يكي از مشكلات سازمان­ها در بهره­گيري از روابط عمومي، پيدا كردن نيروي انساني مبتكر و خلاق است كه بتوانند هنرمندانه به اين وظيفه مهم بپردازند. كارهاي عادي روابط عمومي از كاركنان شركت و بنگاه­هاي خصوصي نيز ساخته است. ولي برنامه­اي كه بتواند پيروزمندانه در بالا بردن نام و آوازه يك شركت و فرآورده‌هاي آن فعاليت كند، نياز به منابع و ابزار گوناگون دارد(كاتلر، 1379: صص198-196).

با توجه به مباحث بيان شده روابط عمومي بايستي يك تصوير مطلوب از سازمان و مقابله با شايعات وحوادث نامطلوب را فراهم آورد. همچنين از روابط عمومي براي تبليغ، در مورد محصولات، اشخاص، مكان ها، سازمان­ها، بهره گيري مي­شود.

 


2 . 23 . 4 نيروي فروش( فروش شخصي[3] )

يكي از پرهزينه­ترين ابزار ارتباطي در بازاريابي، بهره‌گيري از نيروي فروش شركت است كه براي جلب خشنودي مشتريان و يافتن مشتريان تازه، به سفرهاي كوتاه و بلند فراوان مي‌روند. بخش عمده‌اي از وقت نيروي فروش در يادگيري، نوشتن گزارش و شركت در نشست­هاي توجيهي فروش، صرف مي­شود. بنابراين، بايستي از وقت محدود تماس با مشتريان، بيشترين بهره‌برداري را نمود. كار نيروي فروش مي‌تواند بسي بيشتر و بهتر از يك برگ آگهي، يا تماس پستي، نتيجه بخش باشد. فروشندگان مشتري را از نزديك مي‌بينند، با آنان گفتگو مي‌كنند، به پرسش­ها و ايرادهايشان پاسخ مي‌دهند، آنان را به ناهار يا پذيرايي­هاي مناسب ديگر دعوت مي‌كنند و داد و ستدهاي بزرگ و سودمند را به سامان مي‌آورند. در استخدام فروشندگان باهوش و مناسب بايد با دست و دل بازي اقدام نمود. هزينه بالاي يك فروشنده مسأله مهمي نيست اگر بازده وي چشمگير باشد. فروشندگان ضعيف كمتر مي‌فروشند و بازده آنان نيز به نسبت كم خواهد بود. فروش شخصي و حضوري كاري دشوار است و تنها با ظاهري آراسته و لبخند فروشنده پيش نمي‌رود. فرآورده‌ها بايد خوب و با كيفيت باشند و فروشنده نيز در تنظيم و پيشبرد پيشنهادهاي خود با آگاهي و ابتكار عمل نمايد. به رغم اهميت گسترده‌اي كه نيروي فروش دارد، شركتها بايد بكوشند تا شمار و هزينه اين گونه از كاركنان را كاهش دهند. با پيدايش و گسترش فن‌­آوريهاي نوين، اكنون مي‌توان بسياري از داد و ستدهاي مستقيم را بدون نياز به سفر و پذيرش هزينه‌هاي گوناگون، انجام داد و بر حجم كار هر فروشنده نيز افزود. يكي ديگر از راه­هاي كاهش نيروي فروش، كار با پخش­كنندگان است. اينان خود از نيروي فروش مناسب برخوردارند و گاهي فروش فرآورده‌هاي چندين توليد­كننده غير رقيب را به عهده گرفته و خوب پيش مي‌برند.

در مهار هزينه‌هاي فروش مستقيم به كمك نيروي فروش، لزوم انجام تجزيه و تحليل زمان و وظيفه‌ها را يادآور مي‌شويم كه نشان دهنده چگونگي تنظيم وقت فروشنده براي ديدار از مشتريان، نوشتن گزارش، يادگيري فنون و روشهاي فروش، مسافرت و تماسهاي بعدي با مشتريان مي‌باشد. گاهي لازم است كه محدوده كار هر فروشنده را دوباره بررسي و طراحي كنيم تا بتواند مؤثرتر وظيفه‌اش را انجام دهد.

از ديگر ابزار افزايش كارايي نيروي فروش، به­كارگيري فن آوري نوين مانند رايانه‌هاي كيفي، تلفن همراه، چاپگر، پست الكترونيكي و نرم افزارهاي ويژه است. هرچند كه اين­گونه ابزار گران قيمت و پرهزينه هستند، ولي چنان­چه بخوبي و درست به كار گرفته شوند، كارايي و بهره‌وري نيروي فروش بسيار بالا مي‌رود و بازده اين ابزار بيش ازهزينه‌هاي آن­ها مي‌شود. شركت هيولت پاكارد كه پيشتاز در امر خودكار كردن فروش است، بهره‌وري نيروي فروش را با كمك ابزار نوين تا 30 درصد افزايش داده است.

با اهميت و تأثيري كه براي نيروي فروش بر شمرديم؛ استخدام، گزينش، آموزش، انگيزش، پرداخت پاداش و ارزيابي نتيجه كار اين گروه بسيار حساس و پيچيده مي‌باشد. امروزه نيروي فروش را بايد به گونه‌اي آماده كرد كه نياز به برادر بزرگها و راهنمايي پيوسته آنان نداشته باشند. اكنون كوشش بر اين است تا اداره بازارها را هرچه بيشتر به صورت افقي در آورند. در اين روش، فروشنده بهتر و بيشتر به شناخت مشتريان توفيق مي‌يابد و بازده كارش هم بيشتر مي‌شود.

برخي از مشتريان براي شركت بسيار با اهميت هستند و بايد در پيشبرد خواست آنان و رسيدگي سنجيده و پرشتاب به كارشان هيچ كوتاهي نشود. بسياري از شركت­ها مديران ويژه‌اي با عنوان سرپرستي مشتريان كليدي در سازمان گماشته‌اند تا در نگهداري اين­گونه مشتريان و گسترش وفاداري آنان بكوشند. حوزه كار مديران ويژه بين چهار تا ده مشتري را در بر مي‌گيرد و به آنها فرصت داده مي‌شود تا به هر مشتري وقت مناسبي اختصاص دهند. ارزيابي اين­گونه مديران، از راه رسيدن به هدف­هاي تعيين شده و ميزان خشنودي مشتريان، صورت مي‌پذيرد(كاتلر، 1379: صص200-198).

فروش شخصي، يكي از ابزارهاي اثربخش تبليغاتي است، به ويژه براي متقاعد ساختن مشتري كه كالاي ما كيفيت بهتري داشته و خريد آن را ترجيح دهد. فروش شخصي ابزاري است دو سويه. در اين حالت، فروشنده ويژگي‌ها و نيازهاي مخاطب خود را از نزديك مشاهده نموده و بيانات و اقدامات خود را با آن تطبيق مي‌دهد. در اين مورد، فروشنده ممكن است با خريدار ارتباط دوستانه عميقي ايجاد نمايد و در بسياري از موارد، خريدار خود به يك مبلغ براي كالاي ما تبديل مي‌گردد. اما فروش شخصي ابزاري است مشكل. ما قادر خواهيم بود حجم تبليغات خود را كم و زياد كنيم، در حالي كمه تربيت فروشنده قوي و قابل اعتماد، به وقت و هزينه زياد نياز دارد. گاهي اوقات نيز هزينه فروش شخصي براي شركت­هاي صنعتي، چند برابر هزينه آگهي مي‌باشد. (اسماعيل پور،1381: 289).

[1]. Sales promotion

Public relations.[2]

Personal selling.[3]


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۰۱:۴۴ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

دانلود پايان نامه ارشد نقش تنظيم شناختي هيجان، ذهن آگاهي و كمال گرايي در پيش بيني اضطراب - امتحان دانش ­آموزان پسر سال سوم دبيرستان

رويكردهاي متفاوتي در آموزش تنظيم هيجان مطرح شده است. كه در اين جا به معرفي مدل تنظيم هيجان گراس، كه در مدل درماني پژوهش فعلي مورد استفاده قرار گرفته است، پرداخته مي­شود.

 

اصلاح راهبردهاي تنظيم هيجان از طريق مدل گراس

گراس (2003) براساس مدل كيفيت توليد هيجان ، مدل فرايند تنظيم هيجان را ارائه كرد. مدل اوليه شامل پنج مرحله (شروع، موقعيت، توجه،ارزيابي و پاسخ) است. به اعتقاد گراس هر مرحله از فرايند توليد هيجان، يك هدف تنظيمي بالقوه دارد و مهارت هاي تنظيم كننده ي هيجان مي توانند در نقاط مختلف اين فرايند اعمال شوند (گراس و تامپسون، 2007). گراس براساس مدل اوليه، مدل فرايند تنظيم هيجان را طراحي كرد و پنج نقطه از مراحل توليد هيجان را مشخص كرد كه هر نقطه، محل اعمال يك خانواده از فرايندهاي تنظيم هيجان است. در شروع يك هيجان يا انتخاب موقعيت عواملي وجود دارد كه فرد را در موقعيت برانگيختگي هيجاني قرار مي دهد و يا او را از آن موقعيت دور مي كند (اجتناب). در مرحله دوم (موقعيت) از طريق اصلاح موقعيت مي توان در فرايند توليد هيجان تغييراتي ايجاد كرد. در اين مرحله، يكي از راهبردهاي تنظيم كننده ي هيجان، خود- اظهاري است. در مرحله سوم (توجه) يكي از راههاي ايجاد تغيير و تنظيم هيجان، تغيير جهت و يا گسترش توجه مي باشد. سه شيوه گسترش توجه شامل حواس پرتي، تمركز و نشخوار فكري است(گراس و تامپسون، 2007). از بين اين فنون، حواس پرتي يكي از فنون فراشناختي تنظيم كننده هيجان به حساب مي آيد (پاپاجورجيو و ولز[1]، 2004؛ ترجمه يوسفي، بهرامي و بركتين، 1386). فرد با تمركز، توجه خود را تماماً روي موقعيت يا جنبه خاصي از آن تشديد مي كند و نشخوار فكري شامل تمركز توجه روي احساسات و پيامدهاي آن است. در چهارمين مرحله از مراحل توليد هيجان (ارزيابي)، ايجاد تغييرات شناختي، وظيفه تنظيم بخشي در اين مرحله است و يكي از راهبردهاي آن، باز ارزيابي شناختي[2] است (گراس و تامپسون، 2007). آخرين مرحله از توليد هيجان، مرحله پاسخدهي است و تعديل پاسخ آخرين بخش از فرايند تنظيم كننده هيجان را تشكيل مي دهد.

در مدل كيفيت هيجان پنج نقطه از فرايند تنظيم هيجان وجود دارد كه پنج خانواده از فرايندهاي تنظيم هيجان را معرفي مي كنند: انتخاب موقعيت[3]، اصلاح موقعيت[4]، گسترش توجه[5]، تغيير شناختي[6] و تعديل پاسخ[7]. اين پنج خانواده به وسيله نقاط مختلف فرايند توليد هيجان از همديگر متمايز شده اند. اين خانواده ها به منزله مجموعه هايي از فرآيندها هستند. به چهار خانواده اول از تنظيم هيجان پيشايند محور گفته مي شود چرا كه آنها قبل از اينكه ارزيابي ها منجر به برانگيختگي و اوج گرفتن تمايلات پاسخدهي شوند، رخ مي­دهند. در مقابل اين چهار خانواده،تنظيم هيجان پاسخ محور قرار دارد كه مربوط به آخرين مرحله ي تنظيم هيجان است. اين دسته از راهبردها بعد از اينكه پاسخ ها توليد شدند رخ مي دهد (گراس و موناز، 1995).

[1]. Papageorgiou & Wells

[2]. cognitive reappraisal

[3]. situation selection

[4]. situation modification

[5]. attentional deployment

[6]. cognitive change

[7]. response modulation

شكل 2-1: پنج خانواده از فرآيندهاي تنظيم هيجان مطابق با مدل كيفيت توليد هيجان(اقتباس از گراس،2002؛ گراس و تامپسون،2007).

خريد و دانلود :

.  پايان نامه ارشد روانشناسي باليني -دانشگاه آزاد ساري :نقش تنظيم شناختي هيجان، ذهن آگاهي و كمال گرايي در پيش بيني اضطراب -  امتحان دانش ­آموزان پسر سال سوم دبيرستان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۵۸:۳۰ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

بهبود خوشه بندي شبكه هاي حسگر بيسيم با استفاده از تركيب الگوريتم ژنتيك و كلوني مورچگان -فروش فايل

اولين نمونه­هاي شبكه ­هاي حسگر براي كاربردهاي نظامي طراحي و اجرا شدند تا نيروهاي ارتشي بتوانند در يك منطقه جديد، بدون نياز به برپا كردن تجهيزات خاص مرتبط با زير ساخت شبكه با هم ارتباط داشته باشند. طبيعت پويا و متغير محيط فعاليت ارتش­ها باعث مي­شود استفاده از تجهيزات شبكه­هاي ثابت چندان مناسب به نظر نرسد. از سوي ديگر روش­هاي ديگر ارتباطات بيسيم در فركانس­هاي بالاي Mhz100 كار مي­كنند، پس تنها هنگامي كه ديد مستقيم وجود داشته باشد ارتباط برقرار است. اين مشكلات به خوبي با استفاده از شبكه­هاي حسگر برطرف مي­شود. زيرا ارتباط در اين شبكه­ها چندگامه است يعني بين مبدا و مقصد لازم نيست ديد مستقيم وجود داشته باشد و يا حتي اين دو در محدوده امواج يكديگر باشند، بلكه با استفاده از تعدادي گره­ ميانجي، ارتباط مبدا و مقصد برقرار مي­شود. لازم به يادآوري است كه اجزاي تشكيل دهنده شبكه­هاي حسگر تنها همان گره­ها هستند و نيازي به تجهيزات از پيش تعيين شده ندارند.

خريد و دانلود متن كامل:

 

پايان نامه ارشد كامپيوتر - نرم افزار دانشگاه آزاد ساري:بهبود خوشه بندي شبكه هاي حسگر بيسيم با استفاده از تركيب الگوريتم ژنتيك و كلوني مورچگان

تاريخچه‌ي شبكه‌هاي حسگر به دوران جنگ سرد (اواسط دهه‌ي 1950 ميلادي)[3] و سيستم نظارت صوتي باز مي‌گردد. اين سيستم توسط ايالات متحده و به منظور شناسائي و رديابي زيردريائي‌هاي اتحاد جماهير شوروي در بستر اقيانوس ارام شمالي تعبيه شده بود. اين شبكه يك توري گسترده از هايدروفونها مي‌باشد كه توسط كابل به يكديگر متصل شده و محيط اقيانوس را تحت پوشش قرار داده‌اند. اين سيستم در حال حاضر توسط مؤسسه‌ي ملي  [1]NOAA  به منظور نظارت بر پديده‌هاي جاري در بستر اقيانوس مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

روند استفاده از شبكه­هاي حسگر در سال­هاي پاياني دهه 80 و سال­هاي اغازين 90 توسط وزارت دفاع امريكا،  DARPA[2] و چند كشور ديگر ادامه داشت و نوآوري­هايي هم توسط      گروه هاي تحقيقاتي در دانشگاه­ها انجام مي­شد. در اواسط دهه 90 با تعريف برخي استانداردها از جمله IEEE[3] 1999 فناوري‌هاي تجاري هم پا به عرصه وجود گذاشتند و گروه­هاي مختلف تحقيقاتي فعال در زمينه ارتباطات بي­سيم وارد بازار وسيع بالقوه غيرنظامي شدند. در حقيقت نمونه­هايي هم كه اكنون كاربرد تجاري پيدا كرده­اند حاصل تلاش­هاي انجام شده در محيط­هاي تحقيقاتي سال­هاي نخستين بوده است.

2-3 .ساختار هر گره حسگر
شبكه هاي سنسور بي سيم[4] در دامنه گسترده اي از كاربردهاي بالقوه استفاده مي شوند همچون كنترل محيط، عمليات ارتشي، مسيريابي هدف، سيستم نظارت، كنترل حركت وسايل نقليه، تشخيص زلزله، سيستم هاي كنترل بيماري، سيستم كنترل آلودگي و غيره. اين شبكه ها شامل گره حسگر هايي[5] هستند كه قادر به كنترل و پردازش داده ها از مكان هاي جغرافيايي خاص و ارسال موارد مشابه به مكان هاي دور دستي مي شود كه ايستگاه پايه[6] ناميده مي شود. WSN شامل ابزار الزامي منابع به صورت كوچك و ارزان است كه در ميان يكديگر با استفاده از ارتباطات بي سيم چند مركزي مرتبط مي شوند. هر گره از WSN بعنوان SN ناميده مي شود كه حاوي يك سنسور، پردازشگر موجود، حافظه محدود شده، راديوي كم – توان است و بصورت نرمال با باتري كار مي كند. از انجا كه گره حسگر بعنوان كوچكترين عنصر خودمختار يك شبكه حسگر شناخته مي­شود، براي طراحي الگوريتم‌ها و پروتكل‌هاي مناسب براي اين شبكه‌ها لازم است كه اجزاء و تجهيزات يك گره و محدوديت­هاي سخت­افزاري آن شناخته شود. در اين بخش پس از معرفي اجزاء يك گره حسگر، مشخصات يك نمونه گره واقعي بيان مي­شود.

 

 

 

[1] National Oceanic and Atmospheric

[2] Defense Advanced Research Projects Agency

[3] Institute of electrical and electronic engineers

[4] Wireless Sensor Networks(WSN)

[5] Sensor Node(SN)

[6] Base Station


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۵۵:۱۷ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

صلاحيت و تشكيلات دادگاه كيفري يك در قانون آ.د.ك مصوب سال 1392 و مقايسه آن با دادگاه كيفري استان

تشخيص و احراز صلاحيت
اولين موضوعي كه در رجوع به مراجع صالح مورد توجه قرار مي گيرد تعيين و تشخيص مرجعي است كه در رسيدگي به امر مورد نظر صالح باشد وقبل از ورود به هر دعوي بايد صلاحيت خود را در رسيدگي به موضوع مطروحه احراز نمايد.

طرح دعوي بايستي در مرجعي باشد كه قانون آنرا صالح دانسته قانونگذار در ماده 26 قانون آيين دادرسي مدني تشخيص صلاحيت يا عدم صلاحيت هر دادگاه نسبت به دعوايي كه به آن رجوع شده است را با همان دادگاه دانسته و در مورد هيات هاي غير قضايي نيز وضع به همين منوال مي باشد و وظيفه انطباق موضوع صلاحيت قانوني با همان مراجع و در اختيار اعضاي همان هيات است و چنانچه ديگران در اين امر تعيين و تكليف نمايند غير قابل قبول و مردود است .

در روند رسيدگي هاي برخي مراجع غير قضايي ملاحظه مي گردد در صورتي كه رسيدگي به موضوعي را خارج از صلاحيت ذاتي خود بدانند پس از صدور قرار عدم صلاحيت پرونده را بايگاني و ذينفع را به مراجع قضايي دادگستري هدايت مي كند تا در آن مرجع اقدام و طرح دعوي نمايد در صورتي كه حسب ماده 27 قانون ايين دادرسي مدني در صورتي كه دادگاه صلاحيت دار ارسال مي نمايند و دادگاه مرجوع اليه مكلف است خارج از نوبت نسبت به صلاحيت اظهار نظر نمايند .

پس از تشخيص صلاحيت دادگاه يا مراجع غير دادگستري مكلف هستند راسا با صدور قرار عدم صلاحيت از رسيدگي امتناع نمايند و اين قرار مقيد به زمآن معيني هم نيست و علاوه بر آن خوآنده نيز ميتوآند ضمن پاسخ و دفاع در ماهيت به صلاحيت نيز ايراد نمايد در صورت خوداري قاضي از رسيدگي جهت اصل 158 و 159 قانون اساسي و ماده 597 قانون مجازات اسلامي قاضي قابل تعقيب انتظامي و قضايي نيز خواهد بود.(احمدي ،1371، ص97)

متن كامل:

پايان نامه بررسي صلاحيت و تشكيلات دادگاه كيفري يك در قانون آ.د.ك مصوب سال 1392 و مقايسه آن با دادگاه كيفري استان

2-3-1- صلاحيت محلي
يعني اين كه هر حوزه قضائي اعم از اين كه دادگاه عمومي و انقلاب  ، فقط به جرائمي رسيدگي ميكنند كه درهمان حوزه قضائي استان رخ داده باشد. ودر يك عبارت كلي صلاحيت محلي عبارت است از صلاحيت مرجع محل وقوع جرم.

پس دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صلاحيت رسيدگي به آن را دارد وبنابراين اگرجرم درحوزه قضائي ديگر رخ داد ويا مجرم درحوزه قضائي ديگر اقامت داشته باشد ، دادگاه محل اقدامات اوليه را براي جلوگيري از فرار متهم و تامين دلايل انجام و پرونده را باصدور قرار عدم صلاحيت به حوزه قضائي محل وقوع جرم ارسال مي كند .

متهم دردادگاهي محاكمه مي شود كه جرم در حوزه آن واقع شده است و اگر شخص مرتكب چند جرم در حوزه هاي مختلف شود در دادگاهاي محاكمه مي شود كه مهمترين جرم درآن واقع شده است .(كريمي،1386ص204)

2-3-1-1-معيار هاي صلاحيت محلي
وقتي بر حسب نوع جرم صلاحيت ذاتي دادگاه كيفري تعيين ومشخص شد اين مسئله پيش ميآيد كه در بين دادگاههاي متعددي كه صلاحيت ذاتي دارند كداميك شايستگي ويژه براي رسيدگي به جرم ارتكابي را دارد . اين نوع شايستگي را صلاحيت محلي  مي نامند. مثال : وقتي بر حسب قواعد صلاحيت ذاتي معلوم شد كه عمل ارتكابي « جنايت » است و رسيدگي به آن در صلاحيت محاكم عمومي و دادگاه جنائي است بايد تعيين گردد كه در بين محاكم متعدد جنائي كداميك صلاحيت بخصوص جهت رسيدگي به جرم مورد نظر را دارد.(احمدي ،1371، ص97)
براي تعيين صلاحيت محلي ، معيار واحدي براي كليه انواع جرائم ارائه نشده است .  جرائم خلافي فقط در محل وقوع قابل محاكمه است در صورتيكه جرائم جنحه و جنائي علاوه بر معيار دادگاه محل وقوع ، معيار هاي ذيل نيز جز موارد صلاحيت رسيدگي محاكم مي باشند.

كشف جرم؛ ( بند ب ماده 51 آ.د.ك)
دستگيري متهم؛ ( بند ب ماده 51 آ.د.ك)
اقامت متهم يا مظنون؛ ( بند ج ماده 51 آ.د.ك)
وقوع مهم ترين جرم؛ ( ماده 54 آ.د.ك)
دادگاه آغازكننده تعقيب. ( بند الف ماده 51 آ.د.ك)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۵۱:۵۸ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

دانلود پايان نامه : قواعد حاكم بر دادرسي و حقوق متهم -پايان نامه مقطع ارشد

به لحاظ اهميت قواعد حاكم بر دادرسي در رسيدگي هاي كيفري و كاربردي و عملي بودن آنهاو ارتباط آنها با حقوق متهم، يادآوري مجدد اين قواعد و بررسي ارتباط آنها با حقوق متهم در اين بخش ضروري به نظر مي‌رسد.

بند اول‌: اصل برائت

همان طور كه مي‌دانيم پرونده كيفري پس از صدور كيفر خواست از سوي دادستان جهت رسيدگي و صدور حكم به دادگاه ارسال مي‌گردد. در اين مرحله دادگاه وارد رسيدگي ماهوي مي شود و قاضي بايد اين اصل را رعايت كند. زيرا قاضي دادگاه تابع كيفر خواست دادسرا نيست. در قانون مجازات اسلامي و نيز در قانون آيين‌دادرسي كيفري مصوب 1378‌، هيچ ماده‌اي وجود ندارد كه اصل برائت را تصريح كند. و فقط در اصل 37 قانون اساسي به آن تاكيد شده است و دادگاه ها به استناد اين اصل راي برائت مي‌دهند[1].

اگر كسي مدعي وقوع جرمي است‌،بايد دليلي بياورد و اصل برائت يعني اينكه اگر كسي ادعاي وقوع جرمي را مي‌كند را ثابت كند. صدور كيفر خواست به معني مجرميت متهم نيست .قاضي بايد خودش دلايل را بررسي كند و اگر دلايل كافي در قناعت وجدان وي حاصل شد‌، رأي بر محكوميت صادر كند‌، در غير اين‌صورت طبق اصل برائت بي‌گناهي متهم را صادر مي‌كند. قاضي نبايد به ادله‌اي كه در كيفر خواست آمده اكتفا كند بلكه بايد تابع اصل برائت باشد. خوشبختانه رعايت اين اصل در ماده 4 ق‌.آ.د.ك جديد مصوب 1392 به شرح ذيل بيان شده است‌. «اصل برائت است‌، هرگونه اقدام محدودكننده سالب آزادي و ورود به حريم خصوصي اشخاص جز به حكم قانون و با رعايت مقررات و تحت نظارت مقام قضايي مجاز نيست و در هر صورت اين اقدامات نبايد به گونه اي اعمال شود كه به كرامت و حيثيت اشخاص آسيب وارد كند».

بند دوم: اصل بي طرفي قاضي

قاضي دادگاه بايد كاملا بي‌طرف باشد نه طرفدار شاكي و نه طرفدار متهم .عدم رعايت بي طرفي خلاف مقتضاي عدالت است .قاضي نبايد خود را مقيد به كيفر خواست كند.بلكه بايد دفاعيات متهم و وكيل مدافع وي را شنيده و بعد از بررسي كامل رأي دهد و تحت تاثير هيچ سفارش و نفوذي قرار نگيرد. دفاع از كيفر خواست وظيفه دادستان است نه قاضي رسيدگي كننده به پرونده.اين امر صراحتا در ماده 300 ق .آ.د.ك بيان گرديده است .اين اصل جزو اصول نانوشته است و در قوانين جزايي ايران به آن تصريح نشده است .ولي از اصول مهمي است كه در دادرسي همه كشورها حاكميت دارد .به عارت ديگر از بديهات است‌. خوشختانه قانونگذار در ماده 3 ق .آ.د.ك (جديد) به اين اصل اشاره نموده است‌. در اين ماده مقرر شده است: «‌مراجع قضائي بايد با بي‌طرفي و استقلال كامل به اتهام انتسابي به اشخاص در كوتاهترين مهلت ممكن، رسيدگي و تصميم مقتضي اتخاذ نمايند و از هر اقدامي كه باعث ايجاد اختلال يا طولاني شدن فرآيند دادرسي كيفري ميشود، جلوگيري كنند»[2].

به همين جهت‌، قانونگذار براي رعايت اصل بي طرفي قاضي در جايي كه شك و شبهه طرفداري احد از طرفين وجود داشته اشد قاضي را از رسيدگي و صدور حكم منع نموده است‌. اين موارد را قانونگذار در ماده 421 ق .آ.د.ك تحت عنوان ردّ دادرس پيش بيني نموده.

خريد و دانلود متن كامل :

 

پايان نامه جايگاه حقوق متهم در قانون آيين دادرسي كيفري جديد

بند سوم: اصل عادلانه و منصفانه بودن دادرسي

اين اصل نيز از اصول نانوشته ليكن بديهي در دادرسي هاي كيفري است كه در همه كشورها بايد رعايت گردد.در كشور ما اگر چه ماده قانوني وجود ندارد كه بر اين اصل تصريح نمايد.ولي بديهي است كه قاضي بايد فرصت كافي براي دفاع در اختيار متهم و وكيل وي قرار دهد .نه اينكه به متهم يا وكيل وي بگويد كه در مدت مثلا يك ربع يا نيم ساعت حق دفاع داري و نه بيشتر .چنين دادرسي اي برخلاف اصل مذكور مي باشد .به علاوه قاضي بايد به دلايل و مدارك و اسنادي كه طرفين امر كيفري به آن استناد مي كنند‌،مورد رسيدگي و بررسي قرار دهد.ناديده گرفتن و يا بي توجهي به دلايل ابزاري طرفين خلاف اصل عدالت و انصاف قضايي است .

[1]- شمس ناتري،محمد ابراهيم؛اصل برائت و موارد عدول از آن در حقوق كيفري؛در:مجمموعه مقالات‌ علوم جنايي؛انتشارات سمت،1383.ص288

[2]- شمس ناتري،محمد ابراهيم؛ همان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۷:۵۵ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

حق متهم در مرحله تجديد نظر خواهي - حقوق متهم در قانون آيين دادرسي كيفري جديد

طبق ماده 232 از قانون آيين دادرسي كيفري دادگاه‌هاي عمومي و انقلاب مقرر شده بود كه آراء  دادگاه‌هاي عمومي و انقلاب قطعي و لازم اجر است مگر در جرايم (اعدام، رجم، حد يا قصاص نفس يا اطراف، ضبط اموال بيش از يك ميليون ريال، مصادره اموال، جرايمي كه طبق قانون مستلزم پرداخت ديه بيش از خمس ديه كامل است و...» اما در قانون جديد برابر ماده 427 مقرر شده است: « راء دادگاههاي كيفري جز در موارد زير كه قطعي محسوب مي¬شود، حسب مورد در دادگاه تجديدنظر استان همان حوزه قضائي قابل تجديدنظر و يا در ديوان عالي كشور قابل فرجام است:

الف- جرائم تعزيري درجه هشت باشد.

خريد و دانلود متن كامل :

 

پايان نامه جايگاه حقوق متهم در قانون آيين دادرسي كيفري جديد

ب- جرائم مستلزم پرداخت ديه يا ارش، درصورتي كه ميزان يا جمع آنها كمتر از يك دهم ديه كامل باشد.

تبصره 1- در مورد مجازات‌هاي جايگزين حبس، معيار قابليت تجديدنظر، همان مجازات قانوني اوليه است.

تبصره 2- آراء قابل تجديدنظر، اعم از محكوميت، برائت، يا قرارهاي منع و موقوفي تعقيب، اناطه و تعويق صدور حكم است. قرار رد درخواست واخواهي يا تجديدنظرخواهي، درصورتي مشمول اين حكم است كه رأي راجع به اصل دعوي، قابل تجديدنظر خواهي باشد».

سابقاً ماده 232 ق.آ.د.ك 1378 اصل بر قطعيت آراء دادگاه‌هاي كيفري قرار داده بود و آراء قابل تجديد نظر در اين ماده احصاء شده بود، اما در ماده 427 قانون جديد قانونگذار با جابجايي واژه«‌جز در موارد زير» اصل را بر قابل تجديد نظر خواهي بودن احكام دادگاه‌هاي كيفري كه حسب مورد در دادگاه تجديد نظر استان يا ديوان عالي كشور صورت مي‌گيرد. نتيجه اين كه در قانون سابق اصل بر قطعي بودن احكام و در قانون جديد اصل بر قابل تجديد نظر بودن احكام مي باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۳۶:۳۸ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

اعتراض به حكم بعد از قطعيت آن - حقوق متهم در قانون آيين دادرسي كيفري جديد

اصولاً بعد از قطعيت حكم، مفاد آن لازم‌الاجرا است و ديگر نمي‌توان با اعتراض به آن خواستار رسيدگي مجدد به پرونده شد حكم نيز در سه مورد قطعي محسوب مي‌شود:

«ماده 427- آراء دادگاههاي كيفري جز در موارد زير كه قطعي محسوب مي‌شود، حسب مورد در دادگاه تجديدنظر استان همان حوزه قضائي قابل تجديدنظر و يا در ديوان عالي كشور قابل فرجام است:

الف- جرائم تعزيري درجه هشت باشد.

ب- جرائم مستلزم پرداخت ديه يا ارش، درصورتي كه ميزان يا جمع آنها كمتر از يك دهم ديه كامل باشد».

پس از قطعيت حكم، مفاد آن صحيح فرض مي‌گردد. و براي آن اعتباري قائل مي‌شوند. كه مانع رسيدگي مجدد به موضوع مورد حكم است و در نتيجه قاعده‌اي شكل مي‌گيرد به نام قاعده اعتبار امر مختوم يا قاعده قضيه محكوم بها. با اين حال، قاعده‌اي كه به اين ترتيب شكل مي‌گيرد فرضي بيش نيست تا پاياني براي رسيدگي قضايي به اختلاف طرفين باشد و ممكن است دلايل روشني بر نادرست بودن حكم به دليل اشتباه قضايي وجود داشته باشد. در اين حالت، به منظور اشتباهات قضايي و جلوگيري از به كيفر رسيدن متهم بي‌گناه از گذشته پذيرفته شده كه بعد از قطعيت حكم نيز در مواردي خاص و استثنايي، كه به آن موارد فوق‌العاده اعتراض به احكام نيز گفته مي‌شود، بتوان حكم را مورد اعتراض قرار داد و رسيدگي دوباره به پرونده را خواستار شد[1].

خريد و دانلود متن كامل :

 

پايان نامه جايگاه حقوق متهم در قانون آيين دادرسي كيفري جديد

پس از پيروزي انقلاب اسلامي و تحولاتي كه در زمينه قوانين مربوط به دادرسي كيفري به عمل آمد، با وجود ترديدهاي اوليه در مشروعيت تجديدنظرخواهي و در نتيجه محدود شدن آن در نخستين قوانين مهم مورد تصويب بعد از انقلاب، قانون‌گذار به تدريج ضمن توسعه موارد و جهات تجديدنظر خواهي از حكم قبل از قطعيت آن، به پيش‌بيني طرق جديدي براي اعتراض برخي مقامات قضايي به احكام دادگاه‌ها حتي پس از قطعيت آن پرداخت. در تمامي اين موارد، تلاش قانون‌گذار اين بوده است كه در كنار يك راه سنتي از طرق فوق‌العاده اعتراض به احكام قطعي، يعني طريق اعاده دادرسي، كه موارد آن محدود و مشخص است. راه ديگري براي اعتراض به هر حكم خلاف قانون يا خلاف شرع، حتي بعد از قطعيت آن، در پيش‌روي مقامات خاص قضايي بگشايد تا بدين ترتيب از اجراي چنين احكامي جلوگيري به عمل آيد. نتيجه اينكه، در حال حاضر، و در پي تصويب قوانين مختلف و آزمودن راه‌هاي گوناگون اعتراض به احكام، يك طريق مشخص به عنوان اعاده دادرسي براي تقاضاي رسيدگي دوباره به پرونده‌اي كه حكم آن صادر و قطعي گرديده وجود دارد. ولي از آنجا كه پيمودن اين مسير و اعاده دادرسي نسبت به پرونده از دو راه امكان‌پذير است. يكي از طريق موافقت ديوان عالي كشور و ديگري از طريق موافقت رئيس قوه‌قضائيه، در اينجا موارد را در دو قسمت متفاوت تقسيم‌بندي مي نماييم و تفسير آنها جهت اطاله بحث پرهيز مي‌كنيم:

(الف) اعاده دادرسي عام از طريق ديوان عالي كشور كه از گذشته وجود داشته است

(ب) اعاده دادرسي خاص از طريق رئيس قوه‌قضائيه كه اخيراً در قوانين پيش‌بيني شده است

مرجع اصلي و عام نظارت بر اجراي صحيح قوانين در محاكم ديوان عالي كشور است. بنابراين، از آنجا كه اين شكل از اعتراض به حكم از گذشته به عنوان وسيله‌اي براي درخواست از اين مرجع جهت موافقت با رسيدگي مجدد به پرونده مطرح بوده و در ق.آ.د.ك نيز همچنان مورد قبول قرار گرفته است، از آن به اعاده دادرسي عام ياد كرديم. اين شيوه، روشي است كه به وسيله آن دادگاه ديگري هم عرض دادگاه صادر كننده حكم قطعي با موافقت ديوان عالي كشور، يك بار ديگر به اتهام شخصي كه در مورد او حكم قطعي صادر شده، رسيدگي مي‌نمايد. مهم‌ترين ويژگي اعاده دادرسي اين است كه اجراي مجازات موضوع حكم، مانع اعتراض به آن حكم و درخواست اعاده دادرسي نيست[2].

[1]- خالقي، علي، آيين دادرسي كيفري، تهران، انتشارات شهردانش، 1392، صص391-393

[2]- درمزاري، محمدرضا زماني، آيين دادرسي كيفري، نشر دانش، 1393، ص24


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۳۰:۰۰ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)

دانلود پايان نامه - كمالگرايي و سرسختي و رضايت زناشويي در دانشجويان متاهل

اين ويژگي به سن بستگي ندارد و هر فردي بايد هنگام ازدواج به رشد عاطفي، فكري و اجتماعي كاملا رسيده و بالغ باشد. از آنجايي كه رشد عاطفي-فكري با رشد هوشي رابطه مستقيم دارد، اختلاف زياد در اين زمينه سبب بروز اختلافات و نارضايتي زناشوئي مي شود(كيامرثي، 1391).

2-2-4-2 طرز تفكر، عقايد و تمايلات
بايد قبل از وارد شدن به زندگي زناشويي مخصوصا در دوران نامزدي در موضوعات مهم زندگي توافق نظر وجود داشته باشد. ثابت شده است كه توافق هاي زياد قبل از ازدواج روابط بعد از ازدواج را نيز محكمتر كرده و معني و مفهوم بهتر به زندگي زناشوئي مي دهد(سواري، 1391).

2-2-4-5 عقايد مذهبي
عقايد مذهبي در سعادت كانون خانوادگي اهميت دارد. تحقيقات نشان مي دهد كه اعتقادات و نگرش هاي زن و مرد اكثرا پس از ازدواج ادامه مي يابد و اگر زن و شوهر از يك مذهب ولي داراي اعتقادات و ديد فلسفي متفاوت نسبت به اصول و موازين مذهبي خود باشند، باز هم منجر به اختلافات عديده شده و ديگر مسائل زندگي را نيز تحت الشعاع قرار مي دهد (باغبان و همكاران، 1386).

2-2-4-6 اختلافات طبقاتي
در يك ازدواج مطلوب هميشه بايد تشابه طبقاتي تا آن جا كه امكان دارد وجود داشته باشد. هرچه زن و شوهر از نظر طبقاتي شباهت داشته باشند، امكان رضايت، خوشبختي و سعادت بيشتر است (بنائيان و همكاران، 1385).

دانلود متن كامل پايان نامه كارشناسي ارشد :

بررسي رابطه بين كمالگرايي و سرسختي با رضايت زناشويي در دانشجويان متاهل

2-2-4-7  توافق و طرز فكر درباره امور جنسي
تحقيقات نشان مي دهد كه مسائل جنسي از لحاظ اهميت در رديف مسائل درجه اول يك زندگي زناشوئي قرار دارد و سازگاري و رضايت در روابط جنسي از مهمترين علل خوشبختي زندگي زناشويي است. چنان چه اين روابط ارضاء كننده و كامل نباشد، منجر به ناراحتي شديد، اختلافات و حتي از هم پاشيدگي خانواده مي شود (پويا منش و همكاران، 1387).

2-2-4-8  بيماري رواني در خانواده
وراثت يكي از عوامل مهم بيماري هاي جسمي و رواني است لذا شايسته است در موقع انتخاب همسر تحقيقات لازم در اين باره انجام شود.يكي از عوامل كليدي در پايداري زندگي مشترك تعهد دو طرف نسبت به ازدواج است (حفاظتي و همكاران، 1385).

2-2-5 تفاوت هاي افراد در رضايت زناشويي
رحيمي و خرم آبادي( 1385) بيان نمود كه بين زوج ا از نظر رضايت زناشويي تفاوت وجود دارد و عواملي كه منجر به تفاوت بين زوج ها در ميزان رضايت زناشويي مي شوند، عبارتند از:

سطح تحصيلات بالا
زوج هايي كه تحصيلات بالاتري دارند،  در ارتباط با هم در مقايسه با زوج هاي با تحصيلات پايين تر، متفاوت عمل مي كنند.

موقعيت و وضعيت اقتصادي- اجتماعي
موقعيت هاي اقتصادي و اجتماعي  نيز از ديگر عواملي است كه در ميزان رضايت زناشويي افراد تاثير مي گذارد.

تفاوت هاي زوجين در علايق، هوش و شخصيت
تفاوت هاي زوجين در سازگاري در مسائل جنسي
هنوز مكانيزمي براي كشف ارتباط بين اين عوامل و ازدواج موفقيت آميز پيدا نشده است. اما احتمالاً سطح بالاي  تحصيلات يا وضعيت اقتصادي اجتماعي مناسب زوجين را به سمت رضايت بالاتري هدايت مي كند. زيرا وجود همين عوامل باعث مي شود زوجين مهارت هاي بهتري براي حل مسأله داشته باشند و كمتر دچار استرس شوند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۲۵:۱۱ توسط:محمد موضوع: نظرات (0)